Holmegaard Tennis Klub består af af ca. 90   medlemmer – hvoraf de ca. 20 er juniorer.

Vi råder over 2 grusbaner og 1 kunststofbane samt et klubhus. Sæsonen starter omkring 1. maj og slutter ultimo oktober hvert år. Dog er kunststofbanen åben hele året for spil, når vejret tillader det.

Vi sætter det sociale samvær meget højt her hos os – og specielt mandagsaftenerne – hvor vi spiller på kryds og tværs med nye makkere – er meget populær hos medlemmerne. Udover tennis byder mandagsaftenerne også på en kop kaffe samt lidt sødt hertil.

Vi har løbende kurser for både begyndere og øvede – check kalenderen for planlagte aktiviteter herom.

Klubbens bestyrelse er en “spillende” bestyrelse – så du vil nemt kunne møde et bestyrelsesmedlem på banerne for en uformel snak.